Locaties

Locaties voor de Inspiratieweken

Voor de Inspiratieweken wordt er gebruik gemaakt van 2 mogelijke locaties. Voor de komende Inspiratieweken gebruiken we Groepsaccomodatie de Lummel en in de toekomst zullen we ook weer gebruik gaan maken van de Vlaamse Schuur op Landgoed  De Hoevens. Beide locaties bevinden zich in of grenzen aan een mooi natuurgebied.

Groepsaccomodatie de Lummel

De locatie die nu gebruikt worden voor de Inspiratieweken is De Lummel in Langenboom in het land van Cuijk.

Deze locatie heeft de rust, de gastvrijheid, de ruimte en de faciliteiten die wij belangrijk vinden voor de inspiratieweek.
Daarbij ligt De Lummel aan de rand van een mooi natuurgebied wat zich uitstekend leent om jezelf even terug te trekken en te reflecteren op hetgeen aangeboden wordt in de inspiratieweek.
Vanuit de filosofie dat (verantwoorde) voeding het leren ondersteunt, worden de maaltijden de hele week bereid door onze chef-kok Ad Maas

Adres:
De Lummel
Dominicanenstraat 20
5453 JN  Langenboom
https://www.delummel.nl/

De Vlaamse Schuur - Landgoed De Hoevens

Naast onze vaste locatie de Lummel hebben we een tweede locatie, nl Landgoed de Hoevens. Dit landgoed ligt in een prachtig, bosrijk Brabants natuurgebied. De sfeer van oude landerijen met het comfort van de huidige tijd biedt een gastvrije en leerzame bedding tijdens de trainingen.
Op deze locatie verblijf je in een twee- of driepersoonskamer met douche en toilet op de gang.

Vanuit de filosofie dat (verantwoorde) voeding het leren ondersteunt, worden de maaltijden de hele week bereid door onze chef-kok Ad Maas.

Adres:
Landgoed De Hoevens
Goorstraat 2
5131 RG  Alphen
www.dehoevens.nl

Locaties voor het Realisatiejaar

Binnen het Realisatiejaar worden 2 locaties met elkaar afgewisseld. De 2-daagse blokken vinden plaats in de Authentieke boerderij De vleugelslag en de 1-daagse blokken vinden plaats in Buurthuis het Oostquartier. Beide zijn met zorg uitgekozen en hebben hun eigen charme qua leeromgeving.

Authentieke boerderij De Vleugelslag

Voor de 2-daagse trainingsblokken in het Realisatiejaar maken we gebruik van de authentieke boerderij De Vleugelslag. De boerderij ligt dicht bij de Waal voor een mooie wandeling tussendoor.

Ook deze locatie voldoet aan de r.i.v.m richtlijnen, ieder heeft zijn eigen slaapkamer en de badkamers zijn op de gang.

Adres:
De Vleugelslag
Waaldijk 18
4171 CE  Herwijnen
www.vleugelslag.nl

Buurthuis De Oostquartier

Voor de 1-daagse trainingsblokken maken we gebruik van het Buurthuis Oostquartier in Oosteind.

Adres:
Buurthuis Het Oostquartier
Provincialeweg 96
4909 AL  Oosteind