Inspiratieweek

“Zijn wie je echt bent en doen wat je echt wil doen.”

Het klinkt zo makkelijk, maar is soms best lastig. Ben jij in zo’n moment van je leven waarin je je afvraagt of je de goede keuzes maakt? Zo’n moment waarin je vastloopt in jezelf, in werk of in privé? Wil je meer eigen regie pakken in jouw leven? Of ben je nieuwsgierig naar wat jouw talent en kwaliteiten zijn of wat jou juist elke keer weer tegenhoudt? In de Inspiratieweek ga je op zoek naar jouw eigen antwoorden.

De Inspiratieweek is een training van vijf aaneengesloten dagen die een individueel bezinningsproces op gang brengt. Je werkt met vragen rond thema’s die voor jou actueel zijn: Wat wil je? Waar wil je naar toe? Hoe geef je invulling en vorm aan de volgende fase in je levensloop of loopbaan? Het proces gaat zo ver als jij zélf aangeeft. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je daarbij belemmert.

“Halverwege de reis liet ik een hoop gedachten van me af vallen, ik kwam bij mezelf aan.”

– Renske

Inspiratieweek Hans Boogschieten

Inspiratieweek Januari 2020

Inspiratieweek Januari 2020

Opbouw Inspiratieweek

Tijdens deze intensieve week volg je een dagritme met zowel groepsactiviteiten als individuele opdrachten. Het programma bestaat uit inzichts- en kennisklassen, lichaamsoefeningen, meditaties, expressie en natuurbeleving. De instrumenten en oefeningen zijn gericht op duurzame verandering. Zo leer je steeds tot jezelf te komen, patronen te doorbreken en ontdek je jouw unieke talent. De inzichten en ervaring van deze week krijgen een gerichte vertaling naar de realiteit van je dagelijkse leven. Aan het eind van de Inspiratieweek heb je een persoonlijk reisplan, gericht op het realiseren van een concrete verandering in je leven.

Na een half jaar kom je terug voor een ‘Oogstdag’, waarop je je resultaat concreet benoemt. Tijdens deze ‘reisplanperiode’ ontvang je oefeningen en inspiratie ter aanmoediging en kun je altijd een beroep doen op de trainers.

“De inspiratieweek heeft mij de weg naar zelf-liefde laten zien. Een pad van verzachting waarbij ik ontdekt heb dat kwetsbaar durven zijn ook een kracht is. Na de inspiratieweek voelde mijn leven als een nieuw begin.”

– Kidada

Wat brengt de Inspiratieweek je?

    • Je ontdekt je unieke talent en je belemmeringen, zodat je kunt groeien in je betekenis: wie ben ik en wat heb ik te geven?
    • Vitaliteit en autonome kracht: wat wil ik?
    • Bezieling en nieuwe perspectieven in je leef- en werksituatie
    • Je eigen plan ter realisatie, voortkomend uit jouw vrije wil

De Inspiratieweek geeft je leven een onuitwisbare impuls. Het is ‘als een boost van binnenuit’, die blijvende verandering in gang zet.

Data

VanTot
25 september 202329 september 2023
27 november 2023 (vol)1 december 2023 (vol)
11 maart 202415 maart 2024
17 juni 202421 juni 2024
18 nov 202422 nov 2024

Kosten

1-persoonskamer2-persoonskamer
Particulier/ZZP€ 1.595€ 1.395
Zakelijk€ 2.095nvt

Mochten de kosten je deelname in de weg staan neem dan contact met op Elise Schelle.

 

“De Inspiratieweek is geen training maar een transformatieweek. Vanaf het eerste moment ben ik voor de volle 100% met mijzelf aan de slag gegaan. Onder begeleiding van een fantastisch team kon ik heel dicht bij mijzelf komen, ben ik in contact gekomen met mijn kwaliteiten, herken ik de momenten waarop ik denk mijn kwaliteiten te verliezen en kan ik mijzelf vervolgens weer heel snel oppakken terug in mijn kwaliteiten. Ik voel dat ik volledig op eigen grond kan staan, onafhankelijk van wat er om mij heen gebeurt, waarbij rust en vertrouwen centraal staan. Ik zou echt iedereen een Inspiratieweek gunnen, het allermooiste cadeau voor jezelf.
– Wendy

Meer Informatie

Wil je meer informatie of wil je weten of de Inspiratieweek aansluit bij jouw behoefte?

Download onze brochure via onze site of neem contact op met:
Hans Broekhoven telefoon: 0611454597 of e-mail: info@inspiratie-werkt.nl
Elise Schelle, trainingsadviseur: telefoon 0611210986 of e-mail: elise@inspiratie-werkt.nl