Ellen

Trainers - Ellen
Ellen op fiets

Naast trainer in de Inspiratieweek heb ik mijn eigen coachbedrijf Eijzersterk.

Voluit leven

Ik ben ontzettend gevoelig voor mensen die ik zie ploeteren en overleven op wat voor manier dan ook. Herken je dit? Het gevoel te worstelen in je werk, hard oordelend over jezelf, veel gedoe in de relaties die je hebt met anderen? Pas in de Pulsar Academie leerde ik mezelf helemaal liefhebben en kon ik vanuit daar voluit leren leven. Dat gun ik jou ook zo!

Aankijken en omarmen

Dit ploeteren in je leven komt vaak voort uit (pijnlijke) levensgebeurtenissen. Om staande te blijven heb je patronen ontwikkeld die je nu in de weg zitten. Hoe harder jij probeert het anders te doen, hoe hardnekkiger ze worden. Om voluit te kunnen leven zit er maar één ding op, alles inclusief maken. Ik leer je jezelf zonder oordeel aankijken. Dat jij er helemaal mag zijn, zoals je bent en met alles wat er is en is geweest. Ik leer je zelfs lachen met je gedoe en vanuit die lichtheid elk moment opnieuw te kunnen kiezen voor wat je echt wil.

Met volle angst vooruit!

In mijn werk ben ik doortastend vanuit de liefde voor de ander. In mijn gedrevenheid om jou bij de kwaliteit van leven te brengen draai ik niet om de hete brij heen. Door middel van coaching, het meegeven van inspirerende en praktische opdrachten en oefeningen gebaseerd op je leerdoelen gaat je ontwikkeling van start. Van denken en weten naar oefenen en doen. Daarbij sta ik naast je en daag ik je continue uit je volgende stap te zetten.

‘Beter vol overgave op je bek gaan, dan truttig huppelen’, dat is mijn lijfspreuk.

Ik ontmoet je graag in de Inspiratieweek!