Ad

Trainers en Kok - Ad Maas

Tijdens de Inspiratieweek bereid ik met groot plezier intens smaakvolle en sappige maaltijden. En vanuit mijn bedrijf Ad Maas Kookinspiratie zet ik mijn kennis met hart en ziel  in voor trainingsgroepen, particulieren en bedrijven.

Authentiek en oorspronkelijk

Ik ben chef-kok en trainer in koken en gastvrijheid.

Als kind vroeg ik me al af: ‘Waar komt toch die groeikracht in de natuur en in mensen vandaan?’ Als jonge leraar op de basisschool viel mijn oog vooral op het authentieke en oorspronkelijke in kinderen en zocht ik manieren om ze, voorbij de aanpassing, tot hun recht te laten komen.

Hongerig?

Vanuit mijn grote interesse in natuurlijke en eerlijke voeding, rolde ik de natuurvoedingskeuken in. In het koken met volwaardig voedsel ontdekte ik mijn eigen talent en betekenis. Als ik kook gaat het (leven) volop stromen en dat doet het elke keer weer. Dit geldt voor mezelf, en zoals ik al jaren heb mogen ervaren, ook voor de mensen waarmee of waarvoor ik kook.

Het valt allemaal pas echt op z’n plek als ik mijn kookkennis en kunde kan inzetten voor het groeiproces van mensen. Daar waar mensen hongerig zijn naar meer zelfkennis op het pad van hun persoonlijke ontwikkeling.

Risico's durven nemen

Koken is voor mij ook transformatie, risico’s durven nemen en creatief zijn. Koken vraagt om liefdevolle aandacht en daadkracht. Om met bekende ingrediënten iets totaal nieuws te creëren. Een prachtige metafoor voor het leven. Ik wil je inspireren dit kookproces aan te gaan: Jezelf te verrassen en het beste uit jezelf te halen!